20% korting op logo ontwerp

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Nieuwe avonturen, nieuwe verhalen. Wij helpen je graag met het vertellen van deze verhalen met sterke logo's en dikke huisstijlen! Daarom geven we in januari 20% korting op een nieuw logo.

Nooit zomaar logo

Bij Dikke Huisstijl ontwerpen we nooit zomaar een logo. Een logo moet een verhaal vertellen, jouw verhaal. In de meeste gevallen zijn we in staat dat verhaal online in kaart te brengen. Maar soms is het nodig om een paar keer af te spreken om tot een topresultaat te komen.

Persoonlijke aanpak

Bij Dikke Huisstijl geloven we in een persoonlijke aanpak. Een logo voor een ZZPer vergt een andere aanpak dan een logo voor een grote webshop. Daarom komen we graag zo snel mogelijk met jou in contact. Dan kunnen we samen afstemmen wat voor jou onderneming de beste werkwijze is. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of neem eerst een kijkje op onze logo pagina.

Wat zijn de kosten?

Al onze logo’s zijn uniek. Verschillende ondernemingen vragen om een verschillende benadering. Om die reden werken we altijd op offertebasis. Maar om je toch een idee te geven van de kosten; de meeste logo’s die wij maken zitten tussen de €250,- en de €500,-

Liever eerst nog even rondkijken? Neem eens een kijkje op onze logo pagina of bekijk ons complete portfolio.

Wil jij 2019 beginnen met een sterk nieuw logo?
Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan