Flyer laten maken

Heb je een promotionele actie voor je bedrijf op de planning staan en wil je een flyer laten maken? Dan ben je bij Dikke Huisstijl aan het juiste adres. Tegenwoordig kan iedereen een Word document openen en daar wat tekst en plaatjes in plakken en printen, maar het is juist onwijs belangrijk dat een flyer zorgt voor tekstuele en grafische prikkeling, zodat je echt opvalt. Dus: als je ook op een goede manier wilt opvallen met een flyer, bel dan Dikke Huisstijl en dan zorgt ons creatieve team voor een dikke flyer!

Een dikke flyer van Dikke Huistijl

Wanneer je een flyer laat maken door Dikke Huisstijl, zorg je ervoor dat (potentiƫle) klanten een flyer in handen hebben die niet direct in de prullenbak belandt. Ons creatieve team ontwerpt flyers die volledig in lijn zijn met de huisstijl van je organisatie, zodat je goede indruk achterlaat bij klanten. Het ontwerpen van een goede flyer is echt maatwerk, daarom dat de kosten ervan afhangen van de tijd die onze creatieve team eraan kwijt is. Benieuwd naar een prijsindicatie? Bekijk dan onze prijspagina of neem direct contact op.

Meer dan flyers alleen!

Naast het ontwerpen van flyers met een bijzondere uitstraling, kun je bij ons ook voor andere promotioneel materiaal terecht, zoals:

  • Banners
  • Posters
  • Folders
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier

Neem contact op

Wil je een flyer laten maken en wil je weten wat de prijsindicatie is voor een dikke flyer van Dikke Huisstijl? Stuur dan een berichtjemet de wensen voor het flyer ontwerp. Dan komen we binnen 1 werkdag bij je terug! Je kunt ons ook altijd bellen op werkdagen door te bellen naar: 024 202 40 28.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan