Ik wil een menukaart laten maken

De menukaart is hét visitekaartje van elke horecaonderneming. Of je nu een sterrenrestaurant of een hip eetcafé bezit, het is belangrijk dat jouw identiteit terugkomt in het ontwerp van de menukaart. Dikke Huisstijl zorgt dat het ontwerp van de menukaart aansluit bij het imago van jouw horecaonderneming. Van startende ondernemer tot aan gevestigde naam, iedereen kan bij Dikke Huisstijl een menukaart laten maken!

Menukaart door Dikke Huisstijl

Onze grafische talenten zorgen voor een passend menukaart-ontwerp dat past bij de identiteit van jouw restaurant of bar. Van strakke designs tot dikke ontwerpen: onze grafisch medewerkers zijn van alle markten thuis! Het team van Dikke Huisstijl is keer op keer in staat om een verassend design af te leveren. Ben je benieuwd naar onze diverse ontwerpen? Neem dan een kijkje in ons portfolio: daar staat veel van ons recente werk.

Onze producten

Bij Dikke Huisstijl zit je goed als je een dik menukaart-ontwerp wilt voor in jouw restaurant of bar. Maar niet alleen daarvoor kun je van onze ‘dikke’ diensten gebruik maken. Ons dienstenaanbod is veel breder dan dat! Naast het laten maken van menukaarten, staan wij ook voor je klaar voor onder andere:

  • Veranderingen van de drank- of menukaart bij aanpassingen.
  • Het laten drukken van de menukaart.
  • Ander promotiemateriaal: o.a. bestekzakjes, servetten, dinerbonnen, visitekaartjes, gevelreclame en buitenborden.

Ja, ik wil een menukaart laten maken!

Wil je een menukaart laten maken door ons creatieve team? Bel ons op 024-2024028 of vul het contactformulier in. Dan gaan we samen kijken wat voor diks we voor jouw restaurant of bar kunnen ontwerpen! Heb je andere vragen? Wil je bijvoorbeeld een website laten ontwerpen, een toffe bedrijfsvideo laten schieten of heb je dikke visitekaartjes nodig? Let us know! We helpen je altijd graag! Dikke Huisstijl: dik maatwerk, voor een slanke prijs!

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan