Logo laten maken

Wil jij een logo laten maken? En zoek je daar iemand voor die met je meedenkt, out of the box denkt en met een creatief en uniek logo komt? Kies er dan voor om een logo te laten maken door Dikke Huisstijl! Een sterk logo zorgt voor een professionele uitstraling naar klanten: daarom is het als ondernemer onwijs belangrijk om te investeren in een goed logo ontwerp. Met een sterk logo communiceer je een duidelijk beeld naar buiten toe, wat je helpt in het contact met al je klanten.

Logo van Dikke Huisstijl

Bij Dikke Huisstijl maken we voor jouw bedrijf een logo die precies uitstraalt wat jouw bedrijf is. Wij maken logo’s die anders zijn dan anders: logo’s met een eigenwijs karakter, oftewel een dik logo of een volledige dikke huisstijl. Met Dikke Huisstijl ben je in goede handen: het ontwerp-bureau in Nijmegen met betaalbare prijzen, maar wel met de kwaliteit en service dat jouw bedrijf verdient! Heb je een logo laten maken door Dikke Huisstijl en wil je dit later aanvullen met bijvoorbeeld het laten ontwerpen van flyers, folders, banners of promotiemateriaal van een campagne? Geen probleem: ook voor al het drukwerk kun je bij Dikke Huisstijl terecht. Ook kunnen we de juiste beeldformaten voor digitale afbeeldingen voor je verzorgen: zo hoef jij je niet druk te maken om korrelige of uitgerekte afbeeldingen op je sociale kanalen.

Voordelen van Dikke Huisstijl

Wanneer je ervoor kiest om een logo te laten maken door Dikke Huisstijl, dan dan kies je voor een jong bedrijf met vele pluspunten. Bij ons:

  • Heeft alles hoge kwaliteit;
  • Werken creatieve experts;
  • Betaal je nooit teveel: je kiest zelf het gewenste pakket;
  • Krijg je altijd unieke ontwerpen, volledig naar jouw wensen;
  • Kun je terecht voor een dik logo ontwerp, maar ook voor complete dikke huisstijlen;
  • Regel je ook drukwerk: van flyers en folders tot banners en reclameborden.

Ook een logo laten maken?

Wil je een professioneel, maar betaalbaar logo laten maken? Aarzel dan niet en neem contact op met Dikke Huisstijl! Maak een afspraak en dan gaan horen we graag al jouw ideeën en wensen voor het logo. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 024-2024028. Dikke Huisstijl staat voor je klaar om een dik logo te maken! Dikke Huisstijl, als je durft.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan