Logo laten ontwerpen

Een sterk logo geeft een professionele uitstraling naar klanten: daarom is het als ondernemer onwijs belangrijk om te investeren in een goed logo ontwerp. Een sterk logo geeft je een eenduidig beeld naar buiten en helpt je in het contact met al je klanten. Wil je ook een logo laten ontwerpen, omdat je een nieuw bedrijf bent gestart of wil je jouw huidige huisstijl laten aanpassen? Maak dan kennis met he team van Dikke Huisstijl: het ontwerp-bureau met betaalbare prijzen, maar wel met de kwaliteit en service dat jouw bedrijf verdient!

Voor logo ontwerp en meer

Dikke Huisstijl is gespecialiseerd in het ontwerpen van volledige huisstijlen, maar je kunt bij ons ook alleen een logo laten ontwerpen. Wil je dit later aanvullen met bijvoorbeeld het laten ontwerpen van flyers, folders, banners of promotiemateriaal van een campagne? Geen probleem: ook voor al het drukwerk kun je bij Dikke Huisstijl terecht. Tevens bieden wij ondersteuning in het verzorgen van de juiste beeldformaten voor digitale afbeeldingen, zodat uw bedrijf op alle digitale kanalen een professionele uitstraling heeft en u geen korrelige of uitgerekte afbeeldingen online heeft staan.

Pluspunten van Dikke Huisstijl

Wanneer je kiest voor Dikke Huisstijl, dan kies je voor een jong bedrijf met vele pluspunten. Bij ons:

  • Heeft alles hoge kwaliteit;
  • Werken creatieve experts;
  • Betaal je nooit teveel: je kiest zelf het gewenste pakket;
  • Krijg je altijd unieke ontwerpen, volledig naar jouw wensen;
  • Kun je terecht voor een dik logo ontwerp, maar ook voor complete dikke huisstijlen;
  • Regel je ook drukwerk: van flyers en folders tot banners en reclameborden.

Ook een logo laten ontwerpen?

Wil je ook een logo laten ontwerpen door Dikke Huisstijl? Aarzel dan niet en neem contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij leveren gegarandeerd een logo ontwerp van hoge kwaliteit dat volledig voldoet aan jouw wensen. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 024-2024028. Dikke Huisstijl staat voor je klaar om een dik logo ontwerp te maken! Dus waar wacht je nog op?

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan