Logo ontwerp kosten

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar een ontwerpbureau om een logo te ontwerpen, dan kom je regelmatig grote prijsverschillen tegen. Maar wat is wijsheid: waar moet je voor kiezen? Logisch is dat je denkt dat bij een duurder prijskaartje een beter logo geleverd wordt, maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Wist je dat een goed logo ontwerp helemaal niet super duur hoef te zijn? Bij Dikke Huisstijl krijg je een dik logo ontwerp tegen een eerlijke prijs.

Ontwerp kosten van een logo

Bij Dikke Huisstijl staat er een team voor je klaar om voor jou dat ene dikke, gave en/of vette logo ontwerp te maken tegen betaalbare kosten. Wij vinden dat een goed doordacht en passend logo betaalbaar moet kunnen zijn voor iedereen. Om het gemakkelijk te maken bieden wij drie soorten pakketten met onze logo ontwerp kosten.

Vele services voor eerlijke prijzen

Met een logo ontwerp van Dikke Huisstijl zit je goed. Tegen een eerlijke prijs, krijg je bij ons wel de service en kwaliteit die je wilt. Bij ons:

  • Heeft alles hoge kwaliteit;
  • Werken creatieve experts;
  • Betaal je nooit teveel: je kiest zelf het gewenste pakket;
  • Krijg je altijd unieke ontwerpen, volledig naar jouw wensen;
  • Kun je terecht voor een dik logo ontwerp, maar ook voor complete dikke huisstijlen;
  • Regel je ook drukwerk: van flyers en folders tot banners en reclameborden.

Meer weten over onze logo ontwerp kosten?

Wil je ook een professioneel, maar toch bijzonder bedrijfslogo laten ontwerpendoor experts in Nijmegen die precies jouw wensen kan vertalen naar dat ene fantastische bedrijfslogo dat jij voor ogen hebt voor je organisatie? Kies dan voor een bedrijfslogo van Dikke Huisstijl! Als je durft, natuurlijk! Mail naar info@dikkehuisstijl.nl of bel naar 024 202 40 28 zodat we een intake gesprek kunnen inplannen.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan