Menukaart laten ontwerpen

Wil je een menukaart laten ontwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Dikke Huisstijl begrijpen we dat niet alleen de invulling van de menukaart, maar ook de uitstraling van de menukaart invloed heeft op de indruk die mensen krijgen als ze bij jou aan een tafeltje zitten. Of je nu een sterrenrestaurant of borrelcafé hebt: bij Dikke Huisstijl zorgen we dat het ontwerp van de menukaart aansluit bij het imago van jouw horecaonderneming.

Menukaart door Dikke Huisstijl

Van startende ondernemer tot aan gevestigde naam, iedereen kan bij Dikke Huisstijl een menukaart laten ontwerpen! Ons creatieve team zorgt – op basis van een uitgebreide intake – voor een passend ontwerp dat past bij de identiteit van jouw lunchroom, bar of restaurant. Van strakke designs tot dikke ontwerpen: Dikke Huisstijl is van alle markten thuis. Bekijk het portfolio om ons recente werk te bekijken!

Meer dan menukaarten alleen

Dikke Huisstijl is de ideale partner als je een menukaart wil laten ontwerpen, maar ook wanneer je aanpassingen aan de menukaart wil laten doen of wanneer je menukaarten wil laten drukken. Dit doen wij niet zelf, maar via een drukkerijen waar we goede contacten mee hebben. Naast dit kunnen wij je ook helpen met het ontwerpen van ander promotiemateriaal, zoals:

  • Bestekzakjes (Sachettes)
  • Servetten
  • Dinerbonnen
  • Visitekaartjes
  • Gevelreclame (bestickering)

 

Naast dit is Dikke Huisstijl je man voor alles wat te maken heeft met design: huisstijlen, logo’s, flyers en ander drukwerk. Maar we kunnen meer! Wij kunnen je ook helpen met een goede WordPress website of een toffe (bedrijfs)video.

Ja, ik wil een menukaart laten ontwerpen!

Wil je een menukaart laten ontwerpen door Dikke Huisstijl? Give us a call: 024 202 40 28! Of stuur ons een bericht via het contactformulier. Dan kijken we samen naar hoe we jouw wensen kunnen omzetten in een dik ontwerp voor jouw menukaarten. Dikke Huisstijl: dik maatwerk, voor slanke prijzen!

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan