Menukaarten maken

Het maken van menukaarten: als restauranteigenaar of kroegeigenaar zijnde kan het heel goed dat je dit gewoon zelf doet. Of dat een van jouw handige medewerkers dit op zich neemt. Gewoon op een A4 of A5 formaat op dik papier uitprinten en plastificeren. Toch is het verstandig om het project ‘ menukaarten maken ‘ uit te besteden aan een professionele designer. Waarom? Omdat een goed ontworpen menukaart echt bijdraagt aan de beleving van jouw gasten. En dat is het allerbelangrijkste toch?

Menukaarten maken bij Dikke Huisstijl

Als je op zoek bent naar een ervaren ontwerper op het gebied van menukaarten, dan kunnen we je bij Dikke Huisstijl zeker helpen. Al meer dan tien jaar hebben wij ervaring in de meest uiteenlopende opdrachten: van het ontwerpen van logo’s en visitekaartjes tot het ontwerpen van menukaarten, flyers, gevelreclame en zelfs websites. Dit doen wij al jaren voor de meest diverse bedrijven: van restaurants tot advocatenkantoren. Kies je er voor om met het creatieve team van Dikke Huisstijl te werken? Dan werk je met een ervaren creatieve partij die begrijpt wat voor een effect een menukaart heeft op de klantbeleving en uitstraling van jouw restaurant, lunchroom of bar.

Meer diensten voor de horeca

Wij stoppen niet bij het ontwerpen en aanpassen van menukaarten. Nee, wij kunnen je ook helpen bij het ontwerpen van bijvoorbeeld:

  • Bestekzakjes
  • Servetten
  • Dinerbonnen

Maar ook wanneer je een evenement organiseert en daar graag flyers of posters voor wilt laten ontwerpen, mag je ons altijd bellen!

Contact opnemen

Wil jij jouw gasten ook graag de beste klantbeleving bieden? Daar hoort een goed ontworpen menukaart bij! Neem contact op met Dikke Huisstijl en dan bespreken we graag alle wensen en details zodat wij voor jouw restaurant de perfect passende menukaarten kunnen maken! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina door te bellen of mailen. Dikke Huisstijl: dik maatwerk, voor slanke prijzen!

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan