Prijs van een flyer ontwerp

Organiseer je binnenkort een evenement of bijeenkomst? Dan kan het verstandig zijn om ter promotie ervan flyers te laten ontwerpen. Maar wat is eigenlijk de prijs van een flyer ontwerp? De prijs van een flyer ontwerp kan erg verschillen. Meestal hangt de prijs af van het aantal uur dat de ontwerper ermee bezig is.

Onze prijs van een flyer ontwerp

Maar wat betaal je dan ongeveer voor een flyer ontwerp bij Dikke Huisstijl? Bij Dikke Huisstijl werken we ook op basis van uurtarief. Juist omdat de tijdsinvestering van de flyer afhangt van hoe complex het flyer ontwerp moet zijn. Bij ons rekenen we gemiddeld 250 euro voor een flyer waar we ongeveer 3,5 uur mee bezig zijn.

Deze prijs is exclusief het drukken van de ontworpen flyers. Dikke Huisstijl kan dit echter wel voor u regelen.

Andere diensten

Wil je liever een uitnodiging of poster laten ontwerpen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bij Dikke Huisstijl kunnen we helpen met allerlei soorten ontwerpen ter reclame van jouw organisatie of evenement:

  • Uitnodigingen
  • Posters
  • Affiches (buitenreclame)
  • Gevelreclame

Mocht je advies willen over welk type posters of flyer het best werkt, dan kunnen wij je daar ook bij helpen. Zo weet je zeker dat je het juiste middel inzet.

Contact opnemen

Wil je ook een flyer laten ontwerpen en ben je benieuwd naar de prijs van een flyer ontwerp? Neem dan even contact op met onze ontwerpers, dan kunnen we jouw wensen bespreken en inschatten wat de kosten zijn van jouw flyer ontwerp. Je kunt ons bereiken via 024 202 40 28 of info@dikkehuisstijl.nl.