Visitekaartjes Den Bosch

Ben je op zoek naar iemand die voor jou visitekaartjes in Den Bosch en omgeving kan ontwerpen? Je bent op zoek naar iemand die voor jou visitekaartjes in Den Bosch e.o. kan ontwerpen? Dan weet je vast hoe belangrijk het is om in het bezit te zijn van goed ontworpen visitekaartjes. Spreek je iemand op een beurs, netwerkborrel of op een verjaardag en wil je een visitekaartje afgeven? Dan is het wel zo mooi dat dit visitekaartje een goede indruk achterlaat. Zo krijgt diegene eerder een positieve associatie met jou en jouw bedrijf.

Visitekaartjes van Dikke Huisstijl

Bij Dikke Huisstijl hebben we verstand e daarom niet zomaar visitekaartjes: wij ontwerpen dikke visitekaartjes. Zodat je net even die extra goede indruk achterlaat bij een (potentiële) klant. Of dit nu visitekaartjes worden op dik of dun papier, dat mag je helemaal zelf weten. Maar voor een dik ontwerp op jouw nieuwe visitekaartjes zorgen wij!

Hoeveel kost een visitekaartje bij ons in Den Bosch?

Wanneer je erover nadenkt om visitekaartjes bij ons te laten ontwerpen, dan ben je vast ook benieuwd naar wat de prijs hiervan is. Wij rekenen standaard 75 euro voor het ontwerp van een visitekaartje. Dat is niet veel toch voor een dik visitekaartje met een goed doordacht design?

Ben je benieuwd wat voor visitekaartjes we de afgelopen tijd hebben mogen ontwerpen voor onze klanten? Neem dan een kijkje bij ons portfolio. Daar vind je een selectie van onze visitekaartjes. 

Meer dan visitekaartjes alleen

Als ontwerpbureau in de buurt van Den Bosch, beperken wij ons natuurlijk niet tot het ontwerpen van dikke visitekaartjes. Wij bieden veel meer dan dat. Heb je bijvoorbeeld een grafisch vormgever nodig voor een complete huisstijl, dan helpen we je graag! Maar ook met het ontwerpen van onderstaande producten kunnen wij je helpen. Bijvoorbeeld:

  • Flyers
  • Posters
  • Logo’s
  • Websites
  • Gevelstickers
  • En meer…

Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van al onze diensten.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan