Visitekaartjes ontwerpen

Wil je zelf visitekaartjes ontwerpen, maar weet je niet goed hoe of waar je moet beginnen? Als je graag goede en professionele visitekaartjes wilt – met een doordacht ontwerp – dan raden wij aan om dit uit te besteden aan een grafisch ontwerper. Wij van Dikke Huisstijl kunnen je daarbij helpen!

Het visitekaartje

De eerste indruk die een potentiële klant van je krijgt, krijgt hij of zij regelmatig doordat jij hem of haar jouw visitekaartje overhandigt. Wanneer dit een snel in elkaar gezet visitekaartje is met een ontwerp van een dertien in een dozijn dan zal dit eerder voor een negatieve eerste indruk zorgen dan een positieve. En dat wil je natuurlijk voorkomen!

Over visitekaartjes van Dikke Huisstijl

Visitekaartjes hoeven niet duur te zijn: ook niet als je het ontwerp van jouw visitekaartjes uitbesteed aan een bureau. Bij Dikke Huisstijl rekenen we standaard 75 euro voor het ontwerp van een visitekaartje. Da’s niet veel toch voor een visitekaartje die jaren mee kan? Wanneer je ons creatieve team wilt inschakelen om een visitekaartje te ontwerpen voor jou (en eventueel jouw medewerkers), dan werken we als volgt. We inventariseren altijd eerst wat jouw wensen zijn en we zullen altijd de huidige huisstijl als uitgangspunt nemen: de visitekaartjes en de rest van jouw bedrijfsuitingen moeten tenslotte wel dik met elkaar kloppen!

Wil je weten wat we zoal hebben ontworpen voor onze klanten? Kijk dan in ons portfolio bij de visitekaartjes.

Meer info over visitekaartjes ontwerpen

Wil je meer informatie over hoe wij bij Dikke Huisstijl visitekaartjes ontwerpen? Dat kan altijd! Bel of mail ons gewoon, dan kletsen we graag verder over hoe we jou kunnen helpen aan mooie, dikke en/of professionele visitekaartjes. Je kunt onze contactgegevens vinden op onze contactpagina. Dikke Huisstijl: dik maatwerk, voor slanke prijzen!

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan