Website laten bouwen

Ben je zelfstandig ondernemer of MKB-er en ben je nog op zoek naar een partij waar je een website kunt laten bouwen? Of heb je juist een aantal jaar geleden een website laten bouwen en is het tijd voor een nieuwe en/of betere website? Schakel dan de designers van Dikke Huisstijl in! Ons creatieve team weet als geen ander hoeveel invloed een website heeft op het professioneel neerzetten van een organisatie én het binnenhalen van nieuwe klanten.

Wordpress website van Dikke Huisstijl

Bij Dikke Huisstijl kun je jouw website laten bouwen als je gebruik wilt maken van WordPress. WordPress is een van de meest gebruikte CMS (content managementsysteem): vandaar dat wij hier ook mee werken. Wil je een WordPress website laten bouwen? Dan gaan onze designers aan de hand van een uitgebreide intake aan de slag om al jouw wensen in kaart te brengen.

Meer dan websites bouwen alleen

Als ervaren ontwerpbureau kunnen wij je niet alleen voorzien van WordPress websites, maar kunnen je ook helpen bij het tekstuele deel van jouw website. Ons dikke team bestaat namelijk niet alleen ontwerpers, maar ook communicatiespecialisten die voor jou goede en beknopte webteksten kunnen schrijven. Ook kunnen zij je helpen bij het hogerop komen in Google door:

  1. het schrijven van SEO teksten; en
  2. het adverteren via Google Adwords (SEA)

 

Mocht je naast tekstuele ondersteuning ook ondersteuning willen in het bijhouden van social media kanalen? Dan helpen onze dikke contentmakers jou daar ook graag bij!

Ja, ik wil een website laten bouwen!

Wil je een website laten bouwen bij Dikke Huisstijl? Tof! Neem dan gauw contact met ons op, dan kunnen we aan de hand van al jouw wensen direct aan de slag om een website te bouwen waar je trots op kunt zijn! Wil je ook gebruik maken van een van onze aanvullende diensten zoals SEO of SEA? Geen probleem! Mail of bel ons: team Dikke Huisstijl staat voor je klaar.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan